http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

21. 1. 2012

KONCERT GOODFELLAS MAFIA, KRUSCIFIX A SUVERENA V PRAZE!



21.4.2012 PRAHA /KLUB 007 START: 19:00 VSTUP: 200kč

Událost na facebooku zde.


RAPOVÁ UDÁLOST ROKU JE TADY ! V sobotu 21.4.2012 propukne něco, co by si nikdo kdo má rád drsný, tvrdý a textově i zvukem nekompromisní rap, neměl rozhodně nechat ujít !

Pražský klub 007 navštíví kultovní německá Vegan straight edge rapová parta GOODFELLAS MAFIA (GFM) a nejen to. Přijedou i všichni ostatní členové Ruffiction productions v celém složení zvučných ostrých raperů se jmény jako DANIEL GUN , PARTISAN, ARBOK 48, CRYSTAL F či CRACK CLAUS, takže logicky očekávejte show , jakou si budete ještě dlouho pamatovat.

Známá postava GFM DANIEL GUN s potetovaným obličejem začal tvořit po události, kdy se ocitl mezi léty 2007-2008 s těžkými problémy v nemocnici, a tam začal psát texty k prvnímu albu v rámci GFM v roce 2009. Tvrdé politické a společnost kritizující texty provázely celé album a kapela ve složení Daniel Gun a Partisan se zařadila mezi kontraverzní německé rapové kapely a to současně i se svým poselstvím ohledně prosazování veganství a myšlenek straight edge (odmítání tabáku, drog a alkoholu), což v německé rapové/hiphop scéně není obvyklé. GFM je však celkově pozitivní kapelou a za zmínku stojí věty Daniela jako „ respekt, úcta a čest nejsou pro mě jen prázdná slova, ale principy pro můj život a smrt“ nebo „Všechno co v životě uděláš se ti vrátí zpátky jako bumerang“ ! Momentálně Daniel vydává sólové album „Rebbelion der Gross stadt „ , které vychází 3.2.2012 a po zveřejněném klipu se můžeme těšit na dávku skutečného tvrdého battle rapu, který nás nenechá v klidu.

PARTISAN tvoří od roku 2005 společně s Crystalem F a momentálně připravuje sólové album. Koníčky kapely jako jsou MMA, Muai thai , fitness, veganství, straight edge a tetování jistě stojí za zmínku stejně jako to, že na rasistické a fašistické prasata mají jasný názor !

http://ruffiction.de/ http://www.rapcorner.de/









KRUSCIFIX ve složení Veritas, Fantom, Komander a Syn nám dává jistotu výborné a drsné show,. Kapela před rokem vydala CD Dolnozemci (2011), které zaznamenalo velký úspěch a Kruscifix se svými drsnými, temnými ale zároveň sociálně citlivými texty a zároveň hardcore rap zvukem se stala zcela něčím novým a osvěžujícím na slovenské hiphop scéně.

https://www.facebook.com/group.php?gid=128332950527078



SUVERENO začal tvořit v roce 2001, kdy se stal členem Bratislavské skupiny 2H+, která vydala v roce 2005 album Takto malo byť a takto bude, singl Bar Element , v roce 2006 a album Premium v roce 2007. Jako sólový raper má Suvereno za sebou již dost zvučných a podařených pecek. V roce 2007 se v bookletu alba Premium od 2H+ objevila první informace sólo alba Suverena . Na začátku roku 2010 byl představený videoklip ke skladbě "Propaganda" s jasným společnost kritizujícím postojem . Suvereno sa stal součástí projektu ESO spolu s Grimasem a Majk Spiritem. Na jaře 2010 hostoval na Vladisově albu Generácia ve dvou skladbách a potvrdil informace o prvním sólo alba , kterému dal jméno Král vs Joker a po mnoha odkladech vyšlo 17. Května 2010.
Začátkem roku se objevil na Streettape mixtape od bratislavského rappera Bacila a v příběhu ulice .V průběhu prvního půlroku 2011 pracoval na mixtape „Zlatá stredná cesta“, Mixtape vyšel začátkem června a obsahuje dost známých hostů .V létě se objevil ve skladbě "Ak to musí byť" od Paul Project, která se dočkala velké hranosti ve slovenských rádiích a krátce na to vypustil klip ke skladbě "Rebel", kde hostuje Majk Spirit a ohlásil album Alchymista na listopad 2012 a EP spolu s Majk Spiritem na jaro 2012.
http://www.myspace.com/suvereno

1 komentář:

  1. Až na toho Tafroba, ten má do charisma moc daleko../reakce na PR text/ A k tomu co tvoří teď - muziku pro děti
    Na ostatní kapely se moc těším, obzvlášť na DG

    OdpovědětVymazat