http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

14. 2. 2012

CHAOZE ONE a LOTTA v Praze!!!

CHAOZE ONE začal tvořit v roce 2000 a po malé pauze se zase vrátil a již 7 let jede naplno a patří mezi to nejlepší z německé alternativní hiphopové scény. Songy Chaoze One jsou příběhy z jeho života, analýza politických problémů globalizace, kapitalismu a jeho dopadu na obyčejné lidi, songy o rasismu a diskriminaci která je součástí každodenního života. Daloby se to klasifikovat jako "hlad" - Chaoze One je hladový po životě a zkušenostech, stejně tak jako hladový po lepším životě plném solidarity a boje . Nicméně označení "politický rapper" není uplně fér, protože Chaoze One dokáže daleko víc, dokáže v textech nastolit rovnováhu mezi osobními a politickými texty hravou formou, až se to zdá skoro nemožné.
Chaoze One není žádným nováčkem, v posledních sedmi letech je
velmi aktivní a má za sebou 7 alb z nichž jedno EP Perspectives (2006)
bylo společné s populární skupinou Irie Revoltes. Hudebně a lyricky je Chaoze one na vysoké úrovni a neochutnat náboj tohoto hiphopového angažovaného bojovníka, který přijede společně i raperkou LOTTA, by byla skutečně velkou chybou.

Celý večer rozjede početná hiphop parta MEMENTO MORI a kluci z Havlíčkova brodu nám předvedou svěží show s chytrými texty a KŘIK Z TICHA z Jihlavy potěší všechny svojí originálním rapem a temnými sociálními texty.

Po koncertě začne HIPHOP OLDSCHOOL AFTER PARTY a show rozjede DJ SMOG a spustí rapové pecky, které tě domů rozhodně nepustí.

24.3.2012 Start: 19:00 Vstup : 161kč

Kontakt: hhfest@centrum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat