http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

28. 7. 2012

Zmlácený úředník? Naprostá propaganda!

Fotil pro lidi, proti kterým Occupy stojí. Čekal, že dostane sušenky?

Nedávno se objevila na šesti (!) českých zpravodajských serverech zpráva, že lidé z hnutí Occupy zmlátili úředníka.
 A dokonce v zahraničí se to podle médií zhoršuje, tam dokonce mezi nimi našli vraha. Ach jak "hrozné"!
Ovšem už nikdo nedává do souvislosti několik zajímavých faktů.
Tak předně se jedná o to, že hnutí Occupy preferuje nenásilnou formu protestu, kdy jsou spíše vidět na ulici, okupují veřejný prostor a odmítají se hnout z místa. Mediálně jsou proto zajímaví a co víc, nepůsobí jako chuligáni, co vybíjí výlohy. Pro systém je to velmi nebezpečný subjket. Takovíto lidé podrývají monopol na moc současné elitě. Všichni ti úředníci, byrokrati, politici, policisté, oligarchové mají silnou alergii na lidi, kteří odmítli mentalitu otroků. Ano a všichni tito mocní si u výše zmíněných platí reklamu. Všimněte si, jak na těch "vyvážených zpravodajských serverech" je prodáván prostor těm, proti kterým se protestuje. Opravdu budete věřit stránkám, které přínášejí ifnoramce o skupinách, jež protestují právě proti těm z jejichž kapsy se provoz stránek platí? Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Proto se bude psát o Occupy a ne o zločinech 125 nejbohatších lidí u nás. Existuje tady silná mediální poptávka udělat z Occupy to samé co z anarchistů v 19. století. Vrahy, násilníky, chuligány. Ale kdo je tady vrah a násilný chuligán?

Nějaký anonymní účasntík demonstrace, o kterém jste určitě neslyšeli.
Ti muží vepředu, policisté, tak jejich práce je právě násilí.
Všichni dělají psychotesty, aby se ověřilo, že mají jistý stupeň agrese.

Všimněte si, že úředník celkem neškodný útok přežil, bude mít pár modřin a pošramocené ego. Dostal poprávu výchovnou nakládačku, protože kdo z vás by si nechal fotit svůj prostor od nepřítele? Ten člověk evidentně dělal to, proti čemu lidé z Occupy protestují. Útočil na jejich osobní svobodu.
Co se ale stane všem těm policitům a vojákům v cizích zemích, kteří fyzicky napadají nebo dokonce zabíjejí běžné lidi? Nic, protože nás současný systém si vyhradil právo na násilí jen pro sebe. Jediné správné násilí je to páchané policisty a vojáky. Tisíce účastníků demonstrací je ročně zmláceno policií více, než tento úředník. Stovky lidí byli popraveny za jejich názory a další stovky jsou ve vězení za své politické postoje. To jsou důvody proč hnutí Occupy existuje. Protože tento systém si mediální manipulací a různými druhy násilí vyžaduje vaši poslušnost. I chudoba a strach z nezaměstnanosti je brutální forma násilí.

Co dělá naše policie? A jak to reflejtují média? Úspěchy jendotlivců jsou prezentovány jako úspěch kolketivu policistů a neúspěchy jsou vždy uváděny v nadpisu se slovem policista, jakoby to bylo malé pochybení jedince. Drobným průzkumem se tedy lze podívat na to, co naši páni policisté vyvádějí. Výpis z nadpisů článků v poslední době:

  • Policista z Počátek dostal trest za křivé svědectví
  • Policista podezřelý z napadení opilého režiséra Bintera půjde k soudu
  • Bývalý elitní policista stojí u soudu, s kumpány vydíral podnikatele
  • Inspekce dostala zpět případ policisty, který v únoru zastřelil ženu
  • Britský policista ze zabití demonstranta obviněn nebude
  • Rusové po letech dopadli vraždícího policistu, který rozřezal 29 žen
... a tak bych mohl pokračovat dále, sleduji to již delší dobu díky vyhledávání zpráv na Googlu.

A teď se Vás zeptám, kdo je tady potom násilník a chuligán? Kdo tady rozkládá naši komunitu? Kdo hájí naše zájmy a kdo nás chce zotročit? Odpovědět si musíte sami, ale pravdu nenajdete v mediálním prostoru, který vedou kolaboranti s režimem.


 

2 komentáře:

  1. teď nechci psát nějak ofenzivně, nebo že dělám machry atp. ale jak už jsem naznačil, jako alternativní pohled tohle beru a chápu, ale do rubriky články mi to moc už jen titulkem nesedí...nicméně s většinou z věcí v textu souhlasím a přečtení pro mě bylo i informačně přínosné, i když jednostranné ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemáte v tom trochu rozpor?


    Zmlácený úředník? Naprostá propaganda!

    Všimněte si, že úředník celkem neškodný útok přežil, bude mít pár modřin a pošramocené ego. Dostal poprávu výchovnou nakládačku, protože kdo z vás by si nechal fotit svůj prostor od nepřítele? Ten člověk evidentně dělal to, proti čemu lidé z Occupy protestují. Útočil na jejich osobní svobodu.

    OdpovědětVymazat