http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

9. 9. 2012

Citáty - Afrika Bambaataa - dopis mladým

 

Dopis všem mladým a dospívajícím této země:

Musíte hledat vědomosti: Mít vědomosti znamená vědět a to je základem celé lidské existence. Vědomosti jsou nekonečné. Vědomosti slouží k poznání sebe samého i ostatních. Vědomosti znamenají znát vaše okolí, přírodu, povahu života a smrti, zvířata, sluneční soustavu, vesmír, minulost, přítomnost, a také budoucnost. Mít vědomosti znamená znát jedinečného boha.

Musíte mít moudrost: Moudrost je manifestací vašich vědomostí, cest a akcí díky nimž šíříte své vědomosti mezi ostatní. Aby jste byli moudří tak se musíte vydat na správnou stezku, poznat dobro od zla a učit ostatní aby byli moudří a vydali se na správnou cestu.

Porozumění: Musíte mít a nacházet porozumění. Porozumění znamená když někdo kreslí obrazy do mysli druhého aby viděl všechny věci jasně svým třetím okem, vlastní myslí. Abys mohl absorbovat všechno co získáš z vlastních vědomostí a dát to najevo tak aby tomu lidé rozuměli.

S těmito třemi elementy života musíme postavit lepší svět, učit mladé i staré, využívat přírodní zdroje lidem ku pomoci, a ne pro individuální prospěch, ale vrátit lidskou mysl zpět na správnou cestu a zbavit se všech nemocných rasistických mentalit.

Mír a respekt,
AFRIKA BAMBAATAA
zdroj:- zulunation.com

Žádné komentáře:

Okomentovat