http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

12. 9. 2012

Konspirační teorie s Jesse Venturou - 11. září

Na Prima Cool mají v plánu dávat dokumentární seriál o konspiračních teoriích, zatím byla odvysílána jedna epizoda. K shlédnutí dole.

O pořadu:
Bývalý americký guvernér Jesse Ventura a jeho tým vyšetřují a prověřují nejděsivější a nejtajemnější konspirační teorie, které se kdy rozšířily. Studují důkazy, konzultují s experty a vyslýchají svědky, aby se dozvěděli co nejvíce o fenoménech, jako je zavraždění J. F. Kennedyho, Oblast 51, globální oteplování a možný komplot, jak se zmocnit veškeré pitné vody v USA. Jesse Ventura tvrdí, že je jeho životním cílem dokázat, že je v těchto teoriích mnohem více pravdy, než si myslíme.

V první sérii se zabývá pozadím útoků z 11. září 2001, a to včetně zvěstí, že jedna černá skříňka ze spadlého letadla mohla obsahovat důkazy o naplánování celé akce ve vládních kruzích. Zkoumá, jak daleko vláda Spojených států zašla v možnostech špiclování občanů pod záminkou ochrany národní bezpečnosti. Infiltruje konferenci Bilderberg Group na tajném výročním setkání, kde má pár vybraných elitářů vymýšlet plány na ovládnutí světa. Jindy vyšetřuje, jestli CIA neobnovila projekt proměny obyčejných lidí v supervojáky za pomoci hypnózy, experimentálních drog a mučení. Také se setká s opravdovým mandžuským kandidátem. Někteří věří, že se svět v roce 2012 vřítí do zkázy, o čemž je vláda informována. Plánuje však zachránit jen elitu a ostatní nechat napospas osudu. Je na tom něco pravdy?

Jesse Ventura:
Jesse Ventura se narodil se roku 1951 v Minneapolis a po dokončení střední školy se dal k americkému námořnictvu. V letech 1969 až 1973 působil ve speciálních jednotkách UDT/SEAL. Armádu opustil se všemi poctami a během dalšího studia začal trénovat na profesionálního wrestlera. Úspěšnou kariéru ve wrestlingu ukončil v polovině 80. let, kdy spíše začal dění v ringu komentovat. V roce 1987 si zahrál ve slavném filmu Predátor po boku Arnolda Schwarzeneggera. Pak se objevil v mnoha různých filmech a seriálech. Slavná je jeho role z Akt X. V roce 1990 se pustil do politiky a stal se starostou Brooklyn Parku v Minnesotě, v roce 1999 se na čtyři roky stal guvernérem Minnesoty. Je autorem pěti veleúspěšných knih a momentálně střídá bydlení mezi Minnesotou a mexickým Cabo San Lucas.

Zdroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat