http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

16. 9. 2012

Descontrol

 Přišlo poštou elektronickou.

http://bandzone.cz/jayblackrecordsteplice


Těpic zdraví vás Descontrol, pocházíme ze severu čech, konkrétně z Teplic.
V říjnu tohoto roku, to budou dva roky, co jsme se dali dohromady. Naše uskupení ,se skládá ze čtyř členů.
Patrik Doležal ( Anch3l ), Štefan Mata ( Nono ), Miroslav Čonka ( Baron ) a Jiří čonka ( JayBlack ), který se také stará o produkci a o mix.
Od doby, co jsme se dali dohromady, , tak jsme udělali zhruba 20 skladeb. Asi před půl rokem, jsme si řekli, že bychom mohli udělat album. Album s názvem Myšlenky v obrazech, je už kompletní včetně másteringu, který jsme svěřili do rukou profesionála, panu Sedláčkovi ze studia Velvet. Obsahuje 12 skladeb . Co se týče témat a textu, jedná se spíše o vyzrálejší věci. Nečekáme, že by se kolem nás utvořilo silné jádro fnoušku z řad puberťáků. Naše texty nejsou vulgární, Jsou spíše k zamyšlení. Zaroveň nikomu nevnucujeme žádný názor, jsou to jen pohledy na různé věci a každý atˇsi udělá názor sám.
Touto cestou, bychom chtšli poděkovat panu řediteli Salesiánského střediska Štěpána Trochty panu Ladislavovi Nádvorníkovi a to za poskytnutí nahrávacího studia, za podporu a důvěru v naší práci.
pokud, jsme někoho z vás zaujali. Najdete nás na facebooku Jayblack records, nebo Descontol a na youtube DescontrolTeplice.
Abum bude volně ke stažení pod kazdým videem nayoutube. descontrol Myšlenky v obrazech.



1 komentář:

  1. ahojky kluci myslim ze jste se dali tim spravnym smerem to co tvorite je fakt dobra hudba s jeste lepsimi texty opravdu vas to nuti k zamysleni je to psane beznym zivotem a to je fakt dobry no drzim vam palce v dalsi tvorbe at vam to co nejdele vydrzi a ziskate si co nejvic priznivcu tak cauky vas bracha Fanda

    OdpovědětVymazat