http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

25. 1. 2015

Z Vysočiny se ozývá "Show Your Help" !

Iniciativa SHOW YOUR HELP vzniká na počátku roku 2015 jako sdružení členů a přátel kolem hudebních kapel Memento Mori, Chasing Christy a Highstreet Hooligans působících především v oblasti Havlíčkova Brodu. Nehledě na žánry spojuje tuto komunitu nejen vášeň pro hudbu, ale také pocit jisté zodpovědnosti vůči svému okolí. Iniciativa SHOW YOUR HELP byla vytvořena za účelem nabídnout a zprostředkovat pomoc potřebným, ať už lidem, bez ohledu na barvu pleti, věk, náboženství či národnost, tak i zvířatům. 

Vizí iniciativy SHOW YOUR HELP je participace na dílčích projektech zaměřených na pomoc těm, kteří se ocitli v nouzi, primárně v podobě finančních darů a dalších paralelních aktivit, které budeme podrobně mapovat. 

Hudba je mocným médiem, prostřednictvím kterého chceme stmelovat, nikoliv rozdělovat, zároveň ale i bojovat proti předsudkům a veškerým projevům nenávisti. Vzájemná solidarita je základním kamenem pro budování lepšího světa. Vyměňme lhostejnost za angažovanost, nenávist za toleranci a svár za jednotu. 

Naše scéna musí být víc než jen hudba. Bud toho součástí i ty. Ukaž svoji pomoc!



E-mail- showyourhelp@gmail.com
FB stránky- >ZDE<
Informace o "Benefičním večeru SYH" 6.2.2015- >ZDE<





Žádné komentáře:

Okomentovat