http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

18. 5. 2015

Lauryn Hill nevystoupila v Izraeli

Dnes již téměř čtyřicetiletá zpěvačka a rapperka Lauryn Hill z amerického New Jersey po kontaktu s aktivisty bojujícími za svobodu Palestiny odřekla svoje vystoupení v Izraelském Tel Avivu původně plánované na 7.5.2015.

Informovala o tom na svém Facebooku takto -


Překlad statusu Lauryn Hill - "Drazí přátelé a fanoušci v Izraeli, Když jsem se rozhodla vystoupit ve Vašem regionu, mým záměrem bylo vystoupit jak v Tel Avivu tak v Ramalláhu (Ramalláh leží v Palestinské části regionu pozn. překl.). Vystoupit jak na území Palestiny tak v Izraeli se ukázalo býti výzvou. Chtěla jsem velmi moc živě vystoupit v této části světa, ale zároveň se snažím podporovat spravedlnost a mír. Je pro mne velmi podstatné aby se poselství mé hudby nestalo obětí nedorozumění, případně aby se nestalo zdrojem dalšího rozdělení jak mých Izraelských tak Palestinských fanoušků. Pro tento důvod jsme se rozhodli zrušit nadcházející vystoupení v Izraeli, a hledat jinou strategii jak přinést mou hudbu VŠEM mým posluchačům v tomto regionu. Snad uzdravení, vyrovnanost a otevřenost potřebná k vytvoření smíření a spojení přijde za lidmi tohoto regionu. S Respektem Ms. Lauryn Hill




Na stát Izrael se upíná celosvětová kritika pro jeho diplomatické a špionážní činy, tvorbu novodobého apartheidu, a válečné zločiny.


Žádné komentáře:

Okomentovat