http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

22. 11. 2014

Vzkaz od Memento Mori + nový klip "Kryptogramy"

   Nedávno mi rapper Dyze, jakožto jeden ze členů havlíčkobrodské grupy Memento Mori (snad se nebude zlobit že ho tu uvádím), posílal po internetu nějaké informace ohledně práce kterou právě dělají a chystají se dělat. Omlouvám se že tyto informace sdílím do článku až teď, ale bohužel jsem se dříve kvůli jiné práci k tomu nedostal. Následující řádky tedy nepochází z klávesnice autorů Hip Hop Molotowu, ale od výše zmíněné skupiny. Enjoyujte jejich práci !



14.11.2014


Zdravím jménem celé kapely Memento Mori. Právě děláme na našem druhém albu, které na sebe nechalo celkem dlouho čekat po tom, co jsme v roce 2010 vydali demo „Politika života“. Za tu dobu jsme odjeli spoustu koncertů po celé republice a konečně nastal čas, abychom se zavřeli do zkušebny (studia) a vytvořili něco nového. Album bude plné nových zkušeností a zážitků, které jsme za tu dobu nasbírali. Navíc prošla kapela i drobou „personální“ změnou, která se v tvorbě také odráží. 

Při této příležitosti jsme se rozhodli vypustit na svět první singl s názvem Kryptogramy. Skladba pojednává o propagandě a zkrytných významech informací, které se k nám každý den dostávají. Celá věc je specifická tím, že se na její tvorbě podílelo více lidí z různých kapel. První díl skládačky dodal Swotty tím, že poslal beat. MCs z Memento Mori (Eny, Dyze a Dussa) napsali text a pak přišel nápad přibrat živé bicí. Nakonec nám kluci z hardcorové kapely Chasing Christy dohráli bicí i kytaru, druhou kytaru přidali punkáči z Highstreet Hooligans a DJ Zahy skladbu okořenil svými scratchy. Celá havlíčkobrodská smečka bude ve spolupráci určitě ještě pokračovat, ale teď si užijte tuhle první ochutnávku. Pokud Vás singl zaujal, budeme rádi, když ho sdílete nebo doporučíte přátelům. Těšíme se i na Vaše případné komentáře. Živě můžete skladbu slyšet už tento víkend v Rakovníku nebo Havlíčkově Brodě na druhém ročníku festivalu November Weekend (bohužel již obě akce uplynuly, ale pokud budeš Memento Mori sledovat na jejich FB stránkách >ZDE< tak určitě budeš mít k návštěvě jejich koncertů i další příležitosti pozn. red.). Děkujeme, Memento Mori


1 komentář:

  1. Track dobrý ale napsat že je skladba o ZKRYTNÝCH významech je dost nečekaný slovní obrat.

    OdpovědětVymazat