http://oi42.tinypic.com/ab2e86.jpg

1. 6. 2012

Prorůstání nácků do českého rapu - Mafia Records, Duoradikal, Fuerza Arma, Kali a Mates

Žijeme ve zvláštní době. Neonacisté, ač s vidinou bílé kultury, se hrnou do hip hopu. Je potřeba dodávat, že hip hop má černé a multiklturní kořeny. Reprezentuje tedy něco, co je v přímém protikladu k ultrapravičáckým vizím, v nichž jen bílá a evropská kultura má navrch.
V současné době na české hip hop scéně nastala paradoxní situace, kdy Mafia Records skrze své stránky, internetovou prezentaci a festival Hip Hop Jam dělají trojského koně pro nácky v rapu. Ano je to tak. Mafia Records, kteří spolupracují třeba s Rytmusem nebo Revoltou, spolupracují i s nácky.
4.6.  UPDATE
 


Mafia Records & Fuerza Arma
Fuerza Arma je ostravská „rapová“ kapela napojená na neonacisty. O tom kdo jsou, si můžete udělat obrázek z rozhovoru pro neonacistický web Radical Boys a z podrobného článku na antifa.cz. A co Mafia Records? Ti přináší pravidelně novinky o této kapele a publikovali na svém s nimi i rozhovor. Rozhovor s touto kapelou si tedy můžete přečíst jak na náckovských stránkách, tak u Mafia Records. Co je ale zjímavé, je skutečnost, že na Mafia Records pořádáném festivalu Hip Hop Jam 2011 vystoupil člen Fuerza Arma - Sergej Baracuda.

4.6.  UPDATE
Ze stránek ministerstva vnitra, konkrétně ze dokumentu ZPRÁVA O EXTREMISMU A PROJEVECH RASISMU A XENOFOBIE NA ÚZEMÍ ČESKÉ REPUBLIKY V ROCE 2011, VYHODNOCENÍ PLNĚNÍ KONCEPCE BOJE PROTI EXTREMISMU PRO ROK 2011 A KONCEPCE BOJE PROTI EXTREMISMU PRO ROK 2012:
"Někteří členové AN Kopřivnice jsou propojeni se skupinami Fuerza Arma (viz dále), AN Ostravsko
či NO Slezsko. Společně s nimi trénují bojové sporty a tyto dovednosti využívají při střetech
s policií."

" Fuerza Arma – tato skupina vznikla v první polovině roku 2009 a z počátku se věnovala tréninku tzv. pouličního boje. Leaderem je Jakub Gazdík71, který na svou stranu strhl většinu bojechtivých
ultranacionalistů, kteří se zúčastňují výcvikových kempů a pravidelného tréninku v tělocvičnách. Na aktivitách Fuerzy Army participují členové krajní pravice z malých buněk, jako je Slezský Vzdor či Divize Zábřeh. Mottem skupiny je „Brutality is my reality“ (brutalita je moje realita). Jedná se o seskupení nepolitického charakteru, bez vyhraněných politických názorů a ambicí, založené jen na pouličním boji, (údajně s kriminálními živly). Lze ale konstatovat, že skupina má za cíl „hájit, chránit a bránit zájmy jen majoritní (bílé) části obyvatelstva“. Skupina zahrnuje 25 až 35 radikálních členů a příznivců. Větší část z nich jsou aktivní členové, příznivci a sympatizanti neonacistické buňky NO Slezsko a Autonomních nacionalistů. V současné době se tato bojová skupina víceméně tzv. hledá. Doposud nebyl zaznamenám žádný násilný akt nebo cílená aktivita tohoto seskupení ve smyslu „čističů ulic“. Skupina je rovněž velmi aktivní na internetu. Toto uskupení má silnou podporu ze strany vůdců
krajně pravicových extremistů nejen na Ostravsku, ale i dalších městech Moravskoslezského regionu, jako např. v Opavě a Havířově. V současné době je uskupení Fuerza Arma rozděleno na dvě skupiny, a to na „bojovou“ a „hudební“ odnož. K rozdělení v uskupení došlo mimo jiné z důvodu užívání anabolických steroidů, kdy část příznivců Fuerzy Army s tímto nesouhlasí. Z hlediska bojové odnože lze předpokládat její další radikalizaci, respektive přesun z tělocvičen do ulic."


Pro další informace doporučujeme článek  Perspektivy krajně pravicového hip-hopu v Česku na webu  rexter.cz.



Mates z 85101
Mafia Records & Kali, Mates a 85101
Kali a Mates a jejich projekt 85101 jsou další pomatenci, kteří dělají rap pro nácky. Například v songu Štýl  propagují (se špatnou výslovností) neonacistickou značku Thor Steinar a letecké bundy z německé vlasti. Bydlí sice na Slovensku, ale němectví asi vítezí. V "povedeném" klipu Náš Svet rapují v pozadí s neonacisty a v hadrech Thor Steinar. Mafia Records o tomto novém klipu samozřejmě informovala, dokonce přiznali, že "kolují zvěsti" o jejich kontaktech s nácky.  O tom nakolik jsou propojení s neonacisitckou scénou si můžete přečíst v časopise .týždeň (1/2/3) nebo na antifa.cz.
Mafia Records pravidelně informují o tom, co je kolem Kaliho nového a také s ním přinesli rozhovor.
Kali také vystoupil na Hip Hop Jamu 2011.

4.6.  UPDATE
Podrobnější informace o značce Thor Steinar, zmíněné jako správný styl v songu projektu 85101, ze stránky We Will Rock You:
"O značce Thor Steinar se v českém prostředí začalo více mluvit začátkem července 2004, kdy provedla Policie ČR rozsáhlou razii proti obchodníkům se skinheadskou módou a řadu výrobků firmy TS zabavila (hovořilo se o objemu zboží asi za 500 000 Kč) na základě posudku soudního znalce PhDr. Miroslava Gregoroviče, který zboží označil za propagující fašismus."



Návštěvníci koncertu Sons of Bohemia
- kapely, se kterou Duoradikal
chtějí spolupracovat,
podle informací, které poskytli
neonacisitkcému webu

Oba dva v tričkách nenacistických kapel
Skrewdriver a Randall Gruppe.
Zde celá galerie ("módní přehlídka" Thor Steinar)
Mafia Records & Duoradikal
Duoradikal z Pardubic jsou nováčci v bastard žánru nazi rapu. Ze všech kapel jsou nejvíc otevření o svých názorech. Mafia Records, o nich nejneže píšou, ale podobně jako Revoltovi, dokonce i Duoradikal zveřejnili klip V barvách betonový šedi. Video je dostupné oficiálním youtube kanálu Mafia Records. Netřeba asi dodávat, že jejich hudba se objevuje na všech neonacistických webech, které jsou pozitivně nakloněné nazi rapu. Kdo jsou Duoradikal zač? Můžete si udělat obrázek třeba z jejich textu ze songu Hanba všem Čechům bez cti a hrdosti:
"Hájím hrdě svoji rasu, národ, nestydím se za to.
Vlastenec na prvním místě, no kurva, co je na tom."
Duoradikal také poskytli rozhovor pro neonacistický web Svobodný prostor. V rozhovoru prozradili několik zajímavých věcí. Například jaká je jejich nejoblíbenější hudba: "Jinak posloucháme Orlík, Ondreje Ďuricu, Conflict88, Project Vandal…" Trochu překvapivé, na rapovou kapelu, že mezi jejich favorizované interprety patří české stálice neonacistické a rasistické hudby. Zajímavé z rozhovoru je také charakteristika jejich stylu: "Stylově bychom se zařadili k Druhé straně, Momovi, Kalimu apod. Sympatizujeme ale i s tvorbou Fuerzy Army." Co jsou Fuerza Arma a Kali zač jste si mohli přečíst výše. V rozhovoru se samozřejmě objeví i nějaké rasistické perly jako "Nechápu, jak bílý může vystupovat proti bílýmu, po boku s tmavým. Opačně tohle nefunguje."
Ovšem největší překvapení z rozhovoru pro nazi web je zmínění jejich dalších hudebních aktivit. A to konkrétně spolupráce se Sons of Bohemia. Samotní Sons of Bohemia na svých FB stránkách píšou: "Jsme Rocková skupina od Pardubic. Hrajeme převážně Orlík." Orlík je nejznámější česká rasistická kapela a Sons of Bohemia hrají jejích nejtvrdší rasistické hity jako Bílá liga. Opravdu bizardní pohled vidět lidi z "rapové" kapely řvát bílá síla na koncertě před neonacistickým publikem. K propagaci nenonacismu Sons of Bohemia přistupují také aktivně. Na svých oficiálních stránkách mají odkaz na neonacistictický e-shop Landser, (pojmenovaný po názorově nejtvrdší německé nazi kapele) který prodává neonacistické oblečení jako Thor Steinar, Grassel a Dobremans Agressive.
Perlou nakonec zůstává, že Duoradikal vystoupili na Hip Hop Jamu 2011. Na stejném festivalu vystoupili taky PSH a Prago Union, kteří mají antifašistické texty ve své tvorbě. Proč to dělají? Opravdu by mě zajímalo, jak je na tom česká scéna. Jsou pro ně přednější postoje nebo peníze? Kdo se nechá koupit od Mafia Records?

20.10.  UPDATE
Kapela Duoradikal se rozpadla. Jeden z jejich členů, Majkyno, stále rapuje a dokonce s politickým poselstvím. V songu Svatováclavská zve ne naonacistickou demonstraci, na kteoru zvali neonacistické weby.


Jeden z komparsistů klipu  V barvách betonový šedi od Duoradikal
v mikině Thor Steinar. Thor Steinar je značka dělaná nácky pro nácky.
Dav z klipu Duoradikal v mikině Thor Steinar a Godd Night Left Side.
Good Night Lefst Side je náckovská vykrádačka kampaně
proti náckům - Good Night White Pride.
Koncert  Sons of Bohemia, se kterými chtějí Duoradikal
spolupracovat. Vystupují spolu s neonacistickou kapelou Randall Gruppe.
Koncert je podle letákusponzorovaný neonacistickým obchodem Landser,
pojmenovanýmpo nejortodoxnější nacistické kapele z Německa.
Taktéž je leták opatřen logem Dobremans Agressive.
Poděkování za podporu fašistickému serveru Revolta.info
na facebookové stránce Duoradikal. Hudba Duoradikal
se na tomoto webu objevuje velmi často


Rozhovor s Duoradikal na neonacistickém webu Svobodný prostor.


Část členů Underground Company společně s členy Duoradikal

Oficiální YouTube kanál Mafia Records s videem od Duoradikal.

http://i.imgur.com/NRG6f.jpg
Program Hip Hop Jamu 2011. Interpreti zmínění v článku jsou vyznačeni červeně.

UPDATE 4.6.
Kapela Sons of Bohemia, vedlejší projekt Duoradikal, se objevuje i ve zprávě ministerstva vnitra:

Extremismus Souhrnná situační zpráva 1. čtvrtletí roku 2012
"Z hlediska scény PEX se potvrzuje dlouhodobá stagnace tzv. White Power Music po roce 2009. Hudební scéna se poměrně flexibilně transformovala, kdy se část radikálních hudebních skupin orientuje na koncerty v zahraničí, např. Agrese 95, a část se transformuje do hudebních skupin vystupujících na komerční bázi, avšak s tzv. proti-systémovými anebo dalšími implicitně nenávistnými texty, jako např. Gabreta anebo Sons of Bohemia" 

http://oi46.tinypic.com/bi04dg.jpg
Sons of Bohemia se účastnili, podle galerie na jejich Facebook stránce, RAC festu.
O samotném RAC se zmiňuje  Průvodce rasistickou a extremistickou symbolikou
vydaného Střední policejní školou ministerstva vnitra v Praze ze strany 57.
Duoradikal s touto kapelou chtějí hudebně spolurpacovat.

70 komentářů:

  1. co se otíráš o PSH ty čolku? nesnažíme se budit dojem antifa kapely, prostě jí jsme. nemluv o něčem, čemu nerozumíš. / Vladimir 518

    OdpovědětVymazat
  2. Ok, ta formulace mi nakonec přišla debilní, sem to přepsal. / Čolek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. navic lidi z DR maji i kamarady z ruznych narodnostnich mensin ;) To tam nenapisete proc?

      Vymazat
    2. To by mohl říct každý.

      Vymazat
  3. Premyslime zcela vazne nad podanim trestniho oznameni pro pomluvu. Protoze v tomto pripade clanek naplnuje skutkovou podstatu tohoto trestneho cinu. S pozdravem DUORADIKAL

    OdpovědětVymazat
  4. Vážený Miro, jelikož jste označil MafiaRecords jako nacistickou organizaci, k čemuž nemáte žádné důkazy a ze zákona je toto označení bez důkazu trestné, na základě získaných údajů o vaší osobě jsme se na vás rozhodli podat trestní oznámení. Pokud se chcete tomuto vyhnout, dáváme vám 10 dní k sepsání a publikování omluvy, protože asi nechápete rozdíl mezi "publikovat informace z celého světa a vydávat hudbu". Váš článek máme zálohovaný, tudíž jeho smazání vám nepomůže. Pokud se chcete vyhnout stání u soudu, či řízení samosoudu, máte víše zmíněných 10 dní k sepsání omluvy a jejímu následnému publikování s tím, že vyjde i místo tohoto článku. Pokud dojde k soudnímu řízení, budeme klást důraz na to, aby bylo vše v uzavřeném řízení, tz. bude probíhat se zákazem uveřejnění jakýchkoliv bližních informací pro zneužití vaší snahy zviditelnění. Po skončení budeme trvat nařízením soudu o sepsání oficiální omluvy a náhrady vzniklé na škodě spojené s neoprávněným označením „nacistické organizace“. Každopádně je to na vás jak naložíte s touto výzvou, jelikož kromě označení nacistické organizace jste se dopustil v několika bodech porušení základní listiny práv a svobod nejen na nás, ale i na dalších jmenovaných v rámci vašeho článku. Za toto vám může hrozit při nejlepším i podmínečné odsouzení, povinné práce aj., pokud tento článek bude mít širší dopad, budeme trvat na maximálním možném trestu. Za společnost MafiaRecords zastoupenou firmou Mafia Promo s.r.o. Tomáš Snášel

    OdpovědětVymazat
  5. Proč jste vystupovaly když na hip hop jamu měl místo i nazi rap. Věděli jste to?

    OdpovědětVymazat
  6. For Vladimir 518: Jestli se cítíš jako Antifašista, proč lezeš s nácky na podiu ?? podepsán:Vy Víte Kdo

    OdpovědětVymazat
  7. Tady se navazis do FA ale vis o tom hovno ty vole radsi si zjisti pravdive fakta a pak se mneco pis blbce....

    OdpovědětVymazat
  8. Ach jo, ty jsi fakt pičus? Takže Steinar,kterej už z velké části vlastní arabští šejkové je nacistická značka, jo? A mrdlej do hlavy nejseš ty "konspirátore"? Mikelangelo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koho tady chceš oblbovat? Majitel Thora to prodal až nedávno.

      Vymazat
  9. Kdo to psal prokrista? Snad ani nejchudší chudak nemohl sesmolit neco tak uboze uboheho...
    JS

    OdpovědětVymazat
  10. Hej ty musiš byt fajny k**! Proč myslíš že FA je Neo?? Nic o tom nevíš! FA je Rap a nanejvýš se zajimá o bojové sporty jako MMA, Muay Thai, Box atd....!/Ratebl

    OdpovědětVymazat
  11. Kurva.. pomatenec kali.. tak to me zabíjí.. :D Píčo ty co tu zminuješ patřej na vrchol hip hopu v tyhle zkurveny zemi.. A mužeš bejt raD že rapujou.. protože misto toho by mohly třeba mlatit takovy děvky jako si ty.. :D

    OdpovědětVymazat
  12. na hip hop jamu nikdo nehajloval vy posrane děvky!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Sergei Barracuda už asi tak 3 roky NENÍ ve Fuerze

    OdpovědětVymazat
  14. Pardon,ale tohle musel napsat nějaký fest retardovaný *cenzure* fuerza nacci,když má někdo ohelonou hlavu je nacek rasista a podobně . Pošpinit Mafiu Records na tom jsi méno neuděláš .

    OdpovědětVymazat
  15. Fuerza Arma nejsou náckové vy šašci..:D

    OdpovědětVymazat
  16. Vladimire ty si ale kokot:)

    OdpovědětVymazat
  17. Myslím, že normální člověk nemá zapotřebí všude hledat nácky. Já jsem antifašista, ale hnutí Antifa mi přijde stejně debilní jako různá náckovská hnutí. Duoradikal neznám, Fuerza má idiotské texty, Kaliho si poslechnu.

    OdpovědětVymazat
  18. Podle tohoto článku je dnes asi každý neonacista :-D

    OdpovědětVymazat
  19. Větší hovna jsem jeste necetl...

    OdpovědětVymazat
  20. Mohl bych se zeptat od kdy podle tebe náckové vydávají tracky cigánům ??? Díky :) Možná bych se nad sebou zamyslel a uvědomil si, že jsem kokot co nějak neví o čem píše a pak píše takové srance. :) Ještě jednou děkuju.

    OdpovědětVymazat
  21. To je sracka. Za chvilku aby nam rikali na jaky strane politickyho spektra mame byt na koncertech vazny hudby...

    OdpovědětVymazat
  22. Nechápu proč vás to tak zneklidňuje. Jestli je to baví tak co. Sami si dělají trapasy. Mně je to například úplně jedno

    OdpovědětVymazat
  23. Vladimíre, ty zase nemáš do čeho píchnout, co? Dneska žádná otvíračka supermarketu? To je k vzteku ty antifo.

    OdpovědětVymazat
  24. SS + cikáni = El Nino
    pause at 2:55
    http://youtu.be/Qsh1l1MRTyw

    Pro pobavení

    OdpovědětVymazat
  25. Pro Tomáš Snášel:
    O produkování toho klipu jsem nevděděl, v článku opraveno. Jinak si stojím za vším co je napsáno. Nikdo vás za neonacistickou organizaci neoznačil. Naučte se číst. Nikde sem nenapsal "Mafia Records jsou neonacitická organizace". To že Vámi podporovaní interpreti jsou podporováni i neonacisty pořít nemůžete a každý kdo umí požívat internet si to může vyhledat.


    Na vašem místě bych raději prozkoumal jiné paragrafy:


    Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení
    práv a svobod občanů
    (znění do 1.12. 2000, do novely provedené zákonem 405/2000 Sb.)

    § 260

    (1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod občanů nebo hlásá národnostní, rasovou, třídní nebo náboženskou zášť, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

    (2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

    a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
    b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
    c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu

    .

    § 261

    Kdo veřejně projevuje sympatie k fašismu nebo k jinému podobnému hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

    Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka
    znění po 1.12.2000 (po novele provedené zákonem č. 405/2000 Sb.)

    § 260

    (1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

    (2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,
    a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem,
    b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo
    c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

    § 261

    Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

    § 261a

    Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři lét

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani k jednomu bodu nemáte důkazy, za to my k vašemu článku ano. Pane Miro, nemáme zapotřebí řešit věc dále v diskuzi. Budiž, 9 dní máte k rozmyšlení jak budete dále postupovat než podnikneme další kroky my. Nabídku na vypořádání klidnou cestou máte. Opravy článku jsou zbytečné, původní znění článku máme uložené, navíc v článku máte další informace, které jsou mylné a můžeme doložit jejich faktické znění. Buď napíšete omluvu, kterou minimálně my vyžadujeme nebo budeme věc řešit dle předešlé reakce. Hrajete si s ohněm, ale nemáte dostatečně silné karty. Nicméně nadpis „Prorůstání nácků do českého rapu - Mafia Records,..“ není v podstatě označení nebo vaše hlava si toto vykládá jakým způsobem?? Možná jste měl do nadpisu dopsat rovnou vysvětlení, aby takový hloupý člověk jako já pochopil váš duchaplný článek o tom koho nazývat neonacistou a koho ne, protože už samotný nadpis poškozuje všechny zmíněné, pokud nejsou opravdovými sympatizanty neonacismu. Je také rozdíl o kom napíše redaktor a kom napíše přímo hudební label, to jsou také dost zásadní věci. Víte sotva 20% a snažíte se lovit Pulitzerovi ceny. Spojujte věci, které nejsou spojené a tak dále.

      Dále už se za naší stranu vyjadřovat nebudeme. Bylo řečeno vše, co bylo potřeba a ztrácet s vámi čas je moc velký luxus. Pokud vy nebudete ochoten jít normální cestou, věc bude řešit dále náš firemní právní zástupce. Doufám, že máte v tomto případě dostatečné finance pro zaplacení záloh a dalších věcí spojených se soudním řízením.

      Mějte hezký den, Tomáš Snášel za MafiaRecords

      Vymazat
    2. lol, na kazdem sprochu, pravdy trochu ! ;)

      zda se Vam absolutne normalni podavat zalobu za kazdy zverejneny nazor na blogu? uz tak je nase justice preplnena pozadavky od namyslenych egoistu jako jste Vy (prosim zalujte me taky, mate to tu cerne na bilem, resp bile na cernem)... tento proces budu velmi rad sledovat. Vas pravni zastupce ma asi rad extremni sporty? (nebo zeby si z telocvicny obcas prebeh na prava v Plzni??)... jestli z tohoto procesu dostanete vic, nez jen omluvu a stazeni clanku, tak me prosim kontaktujte. sklonim Vam hlubokou poklonu!

      opravdu jak male decka na piskovisti, nic jineho. autor clanku je ovsem stejny blazen jako Vy xD

      mejte hezky den, za obcany Ceske Republiky - mEphiT

      mephit@centrum.cz

      Vymazat
    3. Pane Snášele, (ne, dál vykat nebudu, protože takoví jako jsou celý mafia records si to nezaslouží)
      a) to, že máš nácky/neonácky/nacionalisty/rasisty pod smlouvou, je svatá pravda
      b) to, že ti je to u prdele, protože ti jde o zisk, to je taky svatá pravda
      c) když na to upozorní někdo, aby kvůli tvejm aktivitám nebyla nabouraná striktně antirasistická scéna ještě víc v prdeli, tak ho zažaluješ?
      d) prosimtě, utřib si věci v hlavě a vzpomeň si, že jsou lidi, který to dělaj pro ostatní a ne pro cash ;)

      Mykel ;)

      Vymazat
  26. DuoRadikal jsou zasraný náckové,tady akorát brečí že je někdo pomlouvá, přitom oni sami moc dobře vědí,že to je pravda. Chtěl bych je mít doma a mučit je. Odpad společnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sons of Bohemia jsou naprosto jini lide nez Duoradikal! Spolecneho maji jen to, ze spolecne chteli nahrat jednu jedinou pisnicku - rockovou baladu a nijak rasisticky nebo jinak motivovanou!

      Dale i hlupak kdyz si poslechne celou pisen "Hanba vsem Cechum bez cti a hrdosti", tak uslysi jasne i "vychodni mentalita, zadny nazi rap!" - narodni hrdost jakou maji rusove, srbove apod. A hlaska "Hájím hrdě svoji rasu, národ, nestydím se za to.
      Vlastenec na prvním místě, no kurva, co je na tom." - vsadim se, ze rapovat toto Rom! Tak by to nikomu nevadilo! Jelikoz se na nikoho v tom neutoci, nikdo se neurazi a ani nepovysuje! Jen clovek rika, ze je rad za to, cim je!

      Dal stylove k Druhe strane, MOMOvi - to je takzvany stoka rap, Miky Mora a Moloch Vlavo uzivaji hojne ciganske vyrazy. To by asi jen tak neonacista neskousl ne???

      Oblibena hudba - ok nektere ty skupinu mohou mit "zavadne" nektere veci, ale nektere jsou naprosto v duchu vlastenectvi a bez nejake angazovanosti! a zadneho oslavovani nacismu!! A Orlik navic neni neonacisticka skupiny - sami vystupovali proti fasismu!!! A jestli si nekdo poslechne nektere veci od vyjmenovanych skupin neznamena, ze souhlasi se vsim, co hlasaji! Muze se libit melodie, urcite pasaze textu!!! Urcite nazory o statu. Je dobre nepausalizovat. ;)

      Navic antifa.cz ma slouzit jako dukazny material? :D:) Ten by se mel hledat spise v nezaujatych zdrojich, nemyslis??

      Jinak pokud v klipu, ktery je ve stylu textu poulicniho rapu, se objevi nejaka takova znacka u lidi. Muze to byt protoze jsou kamaradi. A neprestanou se bavit s klukama z detstvi jen proto, ze nosi takove obleceni nebo se k necemu hlasi nebo jen delaji sporty. To muzete rict - jak to, ze Rytmus z koncertu v ciganskych osadach ma zabery na davky pobirajici a trestnou cinnost pachajici Romy?? To neni taky spravne ne? Ale to nikdo neresi. (samozrejme nekteri z nich takovy mohou byt ale nemusi) Zkratka pokud ma nekdo kamarady a dobre kamarady a pokud se toleruji myslenkove, nazorove atd, nevidim duvod proc by nemohli byt po boku v klipu s nimi aniz by to znamenalo cokoliv spatneho! Viz 85101 - Nas svet....

      Myslim si, ze k zamysleni ;) A ohledne FA - lidi se spolu kamaradi jak sem popsal vyse, jejich vec a pokud necpou a nesiri nazory neonacistu.. je vse v poradku!

      Vymazat
  27. a pokud nejaka ze skupin ma oboustrannou podporu - co je na tom spatnyho.. a proc by to melo hazet spatny svetlo na mr.cz? mimo to ten vytazek zakona by byl aplikovatelny, kdyby nejaka z tech skupin hlasala to, co je v nem psano.. ;) a nekonspirovat a nevytrhavat z kontextu.. mimo to kdyz by to clovek mel vzit do dusledku - vetsi podporu pro skutecny neonacisty delate vy a afa.cz tim, ze o nich pisete tyhle konspiracni blaboly, kde pulka veci je chybna a druha vytazena z kontextu............... pustte South Park 4x07 - Boj o rasistickou a diskriminační vlajku ---> v tom se zarucene najdete

    OdpovědětVymazat
  28. mimo to by bylo fajn si uvedomovat rozdil a oddelit slova NACIONALISTA (vlastenec) a NEONACISTA, FASISTA, RASISTA...... i Karel Kryl byl ve sve podstate nacionalista! a s hakovym krizem ho nespojuje nikdo!

    OdpovědětVymazat
  29. Nesmíme to přehlížet ! Byl jsem jimi napaden. Byl jsem na operaci, léčení potrvá dohromady rok. Je to odpad společnosti. Je mi z nich zle.

    OdpovědětVymazat
  30. "máte víše zmíněných 10 dní" ---> Snášele, místo blbejch výhrůžek bych se být tebou zamyslel nad tím pro jakou organizaci to pracuješ a také bych si čas od času když bych chtěl psát nějakou výhrůžku otevřel pravidla českého pravopisu ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Mafia zpamatujte se.. Jste fakt vtipny s trestnim oznamenim, je videt, ze jste asi nikdy nebyl u soudu.

    OdpovědětVymazat
  32. ha prorustani nacku svet je stejne postavenej na hlavu a v čechach obzvlast tihle rádoby rytíři za spravedlnost brojí proti puvodcum všech problem že, jo proti cigánum a jinný menšině proti fetakum a dalsim zmrdům co dle nich mužou za to jak se tady máme, oni jsou ti čystý oni jsou ti silní, ha ha kdyby tomu tak bylo, tak si vyberou jinné cíle třeba vysoko postavené politiky a skutečné mafiány co to tady voládají , ale to přece ne to se radši budou rvát s antifašistama a s menšinou jo radši ničit než tvořit ale na puvodce toho zlo to si netroufnem co, je mi z vás blbě, z lidí co veškery svoje frustrace a problemy a a pasivitu smerují na ruzne kaciře aby sami byli čistý jako bilý sníh
    , ano a podporavat fašismus s jakýhkoliv "pochopitelných" důvodů je zlo ,asi jste zapomněli jak zlo chutná hoší asi si neuvědomujete pachut milionu mrtvych co zařvali, stacila by vam se na par vteřin ocitnout tvaří v tvář tech co obdivujete a vidět je při praci a poserete se za zlo vas odměna nečeká za zlo vás čeká jen a jen zlo jděte se vyblejt před zrcadlo/kristián nguyen

    OdpovědětVymazat
  33. jdi radši zpátky soutěžit se svym bráchou kdo v Sasazu vychlastá vodku na ex, vyfot se s Ice Cubem a mysli si že si gangster ;D

    OdpovědětVymazat
  34. je směšné jak se něktěří "rapeři" snaží schodit konkurenci, nechápu proč by např. taková fuerza arma měla být jakousi neonacistickou skupinou? Protože mají vyholené hlavy? FA se skládá z fighterů vyhazovačů apod. pro ty je typické krátký střih. Nebo pro značky oblečení? Lonsdale prohlásilo že podporuje všechny barvy pleti, Everlast je čistě fighterská značka, kterou nosí i černoši, Thor Steinar odkoupil nějaký turek, tudíž ani jednu z těhle značek by si nacista, neonacista, fašista a já nevim kdo ještě prostě a jednoduše nekoupil. Ve svém rozhovoru do slovenského rádia, který je na youtube také Fuerza říkala, že jim nevadí drogy, že lidí co si jednou za čas daj drogu si dle nich užívají života, to by taky "nácek" v životě neřekl nebo snad nebo snad tohle všechno usuzujete z textů v jejich tvorbě? V jakém je něco nacistického? znám všechny tracky a nikdy jsem tam nic takovýho neslyšel... A to s tím webem Antifa.cz, jsou dvě Fuerzy Army jedna je raperová skupina kde působí Daniel Kataník, Petr Drener a Jakub Gazdík a pak je další Fuerza arma a to je banda lidí, kteří chodí do stejný tělocvičny a znají se mezi sebou, je jich asi 50 takže neni vyloučený že 3-4 lidi mohou být nacionálnmi socialisty, takže ty fotky na Antifa.cz jsou fotky lidí, kteří jsou z tý 50-ti člený bandy, kterou spojují bojové sporty a posilovna a ti nemají s rapem nic společnýho... Tak a teď mě vy zakomplexovaní čůráci roztrhejte svými těžce protinacistickými komntářemi... pa hateři ;-)*

    OdpovědětVymazat
  35. :D:D ježiš taková závist :D tohle už je úplně mimo... udělat koncert Ice Cubovi je strašná ostuda... co k tomu víc dodat... snad jen díky, že nás sleduješ :D:D:D:D:D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  36. víte co já nesnáším, nesnáším skryté rasisty a nebo lid co říkají já nemám rád jen cigány vy ostatní jste v pohodě jo a vietnamci když neprodavate drogy tak jste v pohodě to jsou latentní rasisti jako je nekdo latentní homosexual, asi tak, já třeba protože oprvadu mám rád svobodu slova a snažím se býti tolerantní i vuči jinejm názorum, bo beru v potaz , že vytváření si nazoru je věc konretnich zkušeností, ocením lidi co mi řeknou já jsem rasista, ne co to schovavají za vlatenectví protože to jsou dvě věci a už nikdy vy šmejdi to neházejte do jednoho pytle s mma a fighterama, protože pravý bojovník nerní ani skrytý raSISTA, ALE KOLIK VÁS JE PRAVEJCH BOJOVNÍKU, kolik vas je tech co repektují soupeře, jako nehazím cigany do jednoho pytle, tak nehazím fightery do jednoho a vyhazovače už vubec v každe skupine lidí prootže jsme jen lidi se mužou objevit svině, a lidi co mají nadhled třeba...závist vůbec, projevení názoru ano berte to tak, síříte strach a chte svět spasit, ale no ták to už tu nekolikrát bylo a nikdy to nedopadlo dobře, jste pevní ve svych názorech jo?dokažte to, jak říka jeden muj kamarad čas proveří každého/kristián nguyen

    OdpovědětVymazat
  37. a vubec se mi příči lidi co vezmou rozum do hrsti a zacnou hlásat jak opvdu žít a že tohle je hrozba a tohle je hrozba , jo jsou směšní ty lidi co říkají že cigani nam berou praci, proč nejdou fighteři bojovat s mafianama a spolitikama co tahaji za nitky, jsou kk plači lidi co rikaji kuli homoušum vymřem ahá takže kli 4 procentum lidi vymřem ahá nek uli vykalenejm spermiiim co se horkotežko zmužou na pohyb, kazdej z vas se cejti jako sprtskej kral co co by slabé fetacké teplouské líné imigrantské lihně spálil a do toho třeba i ty psotižené což nejak defektni bo jen cista rasa vítězí, ale kdo z vás by v době sparty obstál? drsnáci jste?nebo jen zakomplexovaný, nojo bojove sporty když je clovek dela nejakou chvili dokaží neuveritelně nabudit ego, ale pereme se jen když musíme pro vybití je tady ring souteže, kdo použiva umeni jen bay mláti lkolem sbe tomu se to vratí nemjte strach v tomhle je čas opravdu spravedlivý a trpělivý a nejen čas, násilí plodí zas jen násilí, bořit je lehčí než tvořit, také klíšé což?také jednoduché íkanky co? a přitom shrnují nekolik desítek či stovek vět, zrcadlo zrcadlo kdo je tady nejvetší bore ček každy se tam mkneme a t nam je minimalne jednou za den spatně ne? a nebo jen tehdy když se zachovame jako zmrdi a omluzvame si to vyššími cíly? co?poznáváte se?já někdy jo....a vzakz klukum z psh vasi muziku mám rád, nebo spíš začatky vaše, navrat k undergroundu nezadam vim ze spousta z vas dela spousta bohulibích vecí poporujete kreativitu atak jen občas, nezapominejte na to že každej muže davat zpětnou vazbu i tady "čolek" poukazat na neco, ikdyž to tak třebas neni a třebas trochu to at si kazdej rozhodne sam kazdej nakonec bude soudit jen sam sebe/kristián nguyen láska a mír jen fráze kdo z vas to chce šmejdi

    OdpovědětVymazat
  38. chtěl bych mít vaše starosti
    .............

    OdpovědětVymazat
  39. Jste kokoti Duoradikal se Sons Of Bohemia nemaji nic spolecnyho xD sami hovna tady pisete.Hledate sracky tam kde nejsou.Thor steinar je dnes znacka kterou koupil arabskej sejk takze arab je taky nacek?xD A ze DR podporuji a poslouchaji naky pronarodni weby to znich dela nacky? Priklad pokud pronarodni web bude sdilet pisnicku Rytmuse tak je on taky automaticky nacek?xD verim ze vas web je toho schopnej napsat xD.Proberte se toto je street rap a to vase vyhuleny mozky bohuzel nezvladaj. Bezte si bojovat za mir a pohoudku s kazatelem pro fetaky Spiritem. PS: doufam ze vas to trestni oznameni pekne znici.Protoze clovek jako vy si to zaslouzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj bože akí ste len hlúpi... arab odkúpil časť akcii (akcia je cenný papier ktorý vyjadruje podiel držitela akcie na majetku spoločnosti)... ale tzv. kontrolný balík akcii (tj. ten kto má taký počet akcii že má väčšinový počet hlasov na valnom zhromaždení) vlastia stále neonacisti takže hladať fakty netrepať hlúposti dakujem ...

      Vymazat
    2. ziadny arab to nekupil, v emiratoch je iba schrankova firma cez ktoru to ide, je to koli tomu aby mohli pouzivat stare (v nemecku zakazane) logo.

      Vymazat
  40. Hanba všem Čechům bez cti a hrdosti... poslechl si autor tohoto článku text? "Východní mentalita žádný nazi rap..."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soudím že jsi jeden z DR. ...Takže ta modifikovaná svastika na tvém profilu na facebooku znamená co?

      Vymazat
    2. Dobry clanok a samozrejme pravdivy. Ze ste vy tuponi nepochopili, ze to nie je o tom, ci su MR, alebo jednotlivi raperi nackovia, ale ze problem je v tom, ze sa ti kokoti, bratrickuju s nackami, je vas problem. Mimochodom, co je to vychodna mentalita? Nacionalizmus a rasizmus? A to chcete fakt niekomu nakuvikat, ze s 'nackami' nemate nic spolocne? Bud ste fakt vytreti kokoti, alebo ojebavate az sa vam z tych nasypanych papul prasi. Chodte si radsej zacvicit, alebo porozbijat hlavy do zapasnickej klietky a premyslanie nechajte radsej na ludi s iq nad 88.

      Vymazat
  41. Dobře, takže všem co se tady pohoršujou: chápu to dobře, že tu neskutečně primitivní obhajobu myslíte vážně? "V našich písničkách jsou rasistické texty, ale nejsme jediní takže to přece nevadí. Máme za kamarády nácky a naše hudba je mezi nimi velmi oblíbená, což logicky znamená její posílení v subkulturní rovině, tzn. defuckto podpora nazi scény. Thor Steinar je každému zainteresovanému znám jako značka od nácků pro nácky, ale teď ji vlastní šejk, takže to nás omlouvá.Občas se v textu vymezíme vůči "nazi rapu", takže to je argument, který evidentně popírá to, že jsme náckové (nějak se přece krýt musíme). Kohokoliv kdo nás napadne označíme za feťáka i když je to třeba v tomto případě Straight Edge, což se o nás s našimi minimálně budoucími pivními pupky říct nedá. Jsme pouze nacionaliste, což nemá vůůůbec nic společného s nacismem, pouze nacionalismu z jedné malé historické zkušenosti docela dobře umožnil nástup fašismu a nacismu. Všechna nařčení označíme za vytržená z kontextu i když mají vždy zdroj a jsou podloženy něčím reálným (např. fotky, nazi weby, atd.)" Zeptám se skutečně velice prostě: vám to nevadí, být pro smích? Dělat ze sebe totální do huby si seroucí idioty? /Kuba

    OdpovědětVymazat
  42. Zapoměli jste zmínit ostatní rapery jako slavný majk spirit který si podáva ruce s pravičakama a jini !!!! To se tu serete furt do 61 kaliho a takovych co maji stejny styl rapu ?? Kurva že vam neni hamba . Mě by zajimalo jak by se citili ti ostatni rappeři jak by se zveřejnilo co jsou zač . Sem fanoušek jak fuerzy army tak kaliho a taky mam kratky střih a to sem taky neonacionalista že ? proberte se a neserte se do toho do čeho nemate !!

    OdpovědětVymazat
  43. Mafia, mrkněte na klip od A.M.O jak tank. JEN aby jste tak nezkončily

    OdpovědětVymazat
  44. Good Night Any Side

    Ve svý podstatě jsou mi tyhle žobomyší války o hovně jedno, všeci výše zminovaní at už Douradikal, či Fuerza arma (kord ti, nesnáším blbečky, co se radi perou - beztak máte v hlavě nasráno - ničeho jste v životě nedosáhli, tak si aspon rozbíjet hlavu - nebo lépe, rozbíjet jí někomu slabšímu - jak máte ve zvyku, vy kundy ostravský) Je jasný že takový jako Douradikal nebo Fuerza Arma, nikdy o sobě narovinu neřeknou "jsem rasita, nácek nebo sympatizuju s náckma či ultranacionalistama", protože tohle už dneska jen tak říct nelze, pokud chtěj teda vystupovat na veřejnejch akcích a ne za zakrytejma oknama kulturáku, někde na vydlákově. Kdyby jste se trochu zajímali, tak uvidíte jak se dnes nazi skrývaj za různý "přijatelný" fráze a hlesla, jen aby se neprokecly, jak dělaj všechno proto i za cenu sebezapření aby byli přijatelný a mohli vás přesvědčovat o svych hovnech. Viz text Douradical...No je vidět že z komentářů že jste asi uplně vymatlaný a žerete jim i keci o hrdosti na rasu (která se v dějinách lidstva vždy chovala nadřazeně a vyjebávala s všema ostatníma rasama a nikdy nezažila jaký to je bejt vystavenej permanetnímu rasismu - protože takhle se bílá rasa vždy chovala vůči ostatním / a to je to na co jsou asi tak hrdí).....Ale co je nejvíc vtipný jsou ty Mafia records :D Nemůžu s toho jak vždycky velká firma rejžující prachy, podporující různý sračky a mašiny na prachy jako piča Řitmus, má největší zájem na tom soudit se někym kdo ty prach nemá, prostě klasický špinavý kundy z biznisu, vymrdaný 1%. Co si na něm (Miro///) jako vemete vy debilové a hlavně by mě zajímalo o kolik KČ vás tím článkem (kterej vzhledem k mýmu nezájmu o rap, obecně nemůžu soudit) připravil, vsadím se že ani o korunu, to spíš právě většinou labely jsou ty který okrádaj - okrádaj umělce, kapely, zpěváky, CD který stojí třeba 350, tak si z něj vemou 250. Prej náhrada škod, vy jste fakt šašci ty vole. Jakejch škod, on snad kvůli tomu Řitmus nemá na zaplacení nový káry, management Mafia rec. nemá na nájem či na kafe v automatu, před kanclem nebo to už nemáte prachy na ten váš Hip Hop kemp? Ani korunu. Ve skutečnosti jste zloději vy a vám podobný podniky a promo agentury. Co žalujete i mě? Když tak vám pošlu adresu jestli chcete!!!! Good Night Bisnies Pride

    OdpovědětVymazat
  45. som kaliho manager a som rom,gitanas s ktorymi spolupracuje su romky,tomas botlo s ktorym ma tak isto nie poslednu spolupracu je tak isto rom,kaliho priatelka je romka,nazval ste ho pomatenec,ktory robi rap pre nackou,takze ak si chcete zvysit svoje nizke novinarske ego,tak sa aspon s casti opierajte o fakty.tak isto ziadame verejne ospravedlnenie a uvedenie veci na spravnu mieru,inak urcite podame na vas zalobu a budeme ziadat odskodnenie,ktore ste nam tymto sposobili,kedze organizujeme rozne spolocenske akcie.s pozdravom Miroslav Cimo ...http://www.youtube.com/watch?v=s4LXZqVwcPs

    OdpovědětVymazat
  46. Lidi proberte se. Duoradical a lidi kolem nich a je jedno, co hraji za hudbu, jsou nova generace pardubických nácků. Jsou to lidi, který se schovávají za vlastenectví, přičemž jde o to, o co šlo podobným skupinkám vždy. Porvat se!Provozují web svobodnamladez a celkem veřejně se chvástají tím, že chodívají ozbrojení. Takže pokud bychom nežili ve státě, kterej je plnej sraček a debilů, tak místo úvah Mafia records o tom, že bude žalovat autora, by měli být žalováni a stíháni páni z Duoradical a spol. za jejich přínos pro tenhle stát a českej národ.

    OdpovědětVymazat
  47. A pre ublížených svalovcov... čo čakáte ? v textoch mate sračky jak ma byť vražda legalna, agresívne útočné texty silné reči stráca sa sila slov ako takých a nahrádza ju zastrašovanie a drsňácke reči... lyrika sa stráca :) čo už každý hudobný štýl sa raz dojebe a ostane len pár skutočných interpretov rovnako ako je to v rape ... a ešte nečakajte že človek ktoré ma IQ väčšie ako 90 (rozumej nie vy) si pri tých nenávistných textoch ťuká na čelo a pýta sa boha prečo dovolí choromyselným chodiť po zemi... s pozdravom - človek čo nemá v hlave nasrané a má kvalitnejšie vzdelanie ako zaplatenú príp. protekčnú maturitu ...

    OdpovědětVymazat
  48. ono neco inýho se hezky posloucha a neco jiného se děje, at si to každej srvoná v palici jestli je nebo není nácek nemusí bejt ani nácek at se každej přizná jestli je nebo není rasista a násilník to je totiž možná ne možna určitě ještě horší než označení nácek, nemám nic proti vlastencum ale moc jich tady v čechach nevidím, vidím jen přiležitostný svině co vydávají burcovaní a k násilí a xenofobii za vlastenectví, a aby bylo jasno já jsem pro multikuluru s zachovaním historie té a té dané země, ale tohle co chcete vy tohle je jen "rychle řešení problému" politici chtejí všechno zakrýt a vy trapáčci chcete všechno zbortit rozbít, takže jste vlastne na stejné úrovni,,,jo a s tou znackou ...hmmm zančka je značka a ono ve vysledku je jedno kdo za to inkasuje ta značka za to nemuže žco symbolizuje to jen dokladá hloupost tech co si to kupují :-) jako adidas nike a dalsí to samé ve vydledku sijou to deti nekde v indii ci kambodži a tady se to prodáva s velkou pompou za dva táci, jo a velmi pozor na oznaceni street rap on se každej schovavá za ulici ale ulici ale at koukam jak koukám v mé ulici neni pro rasizmus a poředsudky místo ...takže co jste? vy jste lepší? vsichni co nehulí jsou lepší lidi?a vsichni co hulí špatný a co ty co ani nekouří a nepijí ty jsou vsichni svatí?nebo naopak, jste zbabělci schováváte se za fightery a cítíte se o dost lepší schováváte se za street , objevili jste svatou pravdu na život, jak ho vest jak ho nevest a násilím to vtloukate ostatním, "tady ho máme cigána určite nemaká, a co ty vetnamčíku pestuješ dtrogy co kde máš povolení, a hele další svině co nas okrada o náš staát odkud jsi , a hele fetaci dame jim do huby at si to pamatujou" ....vy nejste fighteři jste jen srabi s anhoneným vysvaleným egem neschopni býti otevřený i druhým nazorum , jste plný nenávisti a ty se přelívaji do všech činností co děláte tak jak na tom jste?/ kristián nguyen

    OdpovědětVymazat
  49. Pro anonymní z 5 června. Na co bych měl bejt hrdej, že jsem čech? Nejsem, sem na půl Hanák a Slovák. A o jaké východní mentalitě mluvíš? To jako Moraváci a Slezané mají bejt hrdí na Čechy? Pěkná blbost. A všeci co tady plácáte o hrdnosti a cti. Kolik z vás je hrdejch na Křižíka a jemu podobný. Kdo z vás je hrdej na naši lékařskou špičku co zvládá operace jako nikdo na světe. Radši sami něco dělejte pro ostatní lidi a budte hrdí na sebe když něco dobrého zvládnete než na nějakej váš původ kterej o ničem skoro nevypovídá.

    OdpovědětVymazat
  50. už od pohledu je vidět jejich Retardovaná ideologie bílá síla z falešnou hrdostí hrající černošskou muziku PARADOX zarazt jim do prdele hákáč a nechat je schnít zmrdy

    OdpovědětVymazat
  51. Vážený Miro, vzhledem k tomu, že dnes uběhlo 10 dní, neměl jste snahu napravit vzniklou situaci, budeme dále věc řešit podáním patřičného oznámení a odborného posouzení zda pokračujete v konání přestupku či trestného činu vůči naší straně. Další komunikaci očekávejte poštovní obsílkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosim, spravte to. Naozaj. Teraz hned. Nie preto ze chcem vidiet autora clanku odsudeneho za kokotiny - chcem tam vidiet vas. Pan Snasel, mate v rukach HOVNO a nie dokazy. Screenshot starej stranky? Myslite ten ktory ukazuje ze autor po vyjadreni dotknutych osob upravil text tak aby viac zodpovedal skutocnosti?:) No lol. Naozaj dufam ze nemate len plnu hubu prazdnych slov ako vsetci ti kvazireperi ktorych zastupujete.. A dufam ze autor clanku bude priebezne o priebehu pripadu informovat.

      Vymazat
    2. děláte si prdel propgujete hiphop ve kterým je extrémní nacionalismus a když o tom někdo napíše tak ho chcete žalovat ?? každej kdo není totální debil tak to hned vidí protože to bije do očí já říkám MAFIA RECORDS FUUUUJ FUUUUJ FUUUJ

      Vymazat
    3. jsem na to zvědavý tady miro jen na něco poukázal, dal náhled jak se třeba dívat a interpretovat to co tvoříte nejen vy ale celé to uskupení, není to o tom že má stopro pravdu-je to názor, ale od toho jste tady vy, aby jste mu ji vyvrátil, ale vyvrací se argumenty, až něco vypukne stojím za ním vážený t.s./kristián nguyen

      Vymazat
  52. kristiane respekt, krasne si to vystih. bohuzel se schovavaj, za cim dal lakavejsi myslenky a zmateny decka maj pocit, ze jim nekdo otevrel oci.. :-(( ttm

    OdpovědětVymazat
  53. Horší článek jsem vživotě nečet ..... takový hovadiny co se tu píšou se mi na věky vryli do paměti a budou mne děsit ve spaní! děss !

    OdpovědětVymazat
  54. Ještě by bylo dobré zmínit, že Mafia Records dodala soundtrack k nechvalně známé filmové trilogii Bastardi producenta Tomáše Magnuska a pan Snášel si v jednom díle dokonce zahrál.

    OdpovědětVymazat